top of page
Interview Vriendin.png

Print & online

In dit interview lees je ons verhaal van A-Z. Ik deel over onze miskramen, onze keuze voor de adoptie van drie kinderen tegelijk, tot aan het eerste jaar na de adoptie. Het artikel was niet alleen online te lezen, maar ook in de print-versie van het magazine. Deze laatste was in heel Nederland te koop op ongeveer elke plek waar magazines verkocht worden.

Eline van der Woude interview Vriendin Magazine adoptie Hongarije hechting trauma publicat
Bekijk mijn andere publicaties.png

02

Online
Interview Algemeen Dagblad.png

In dit interview lees je meer over ons adoptieproces, hoe we vertrouwen opbouwden met onze dochters, maar ook over mijn onverwachte succes op TikTok, wat toen net begonnen was. Wat was het leuk om in een échte krant te staan. Naast in het AD zelf, is dit artikel ook verschenen in de Stentor, Gelderlander & PZC (dochterondernemingen AD, lokale kranten). 

Eline van der Woude interview AD Algemeen Dagblad krant adoptie hechting publicatie.png
Eline van der Woude interview &C andC Chantal Janzen adoptie Hongarije hechting trauma pub

03

Online
Interview &C.png

Wat ben ik blij met dit interview. Naast dat het verloop van ons adoptieproces duidelijk naar voren komt (van mijn miskramen, tot het maken van de keuze voor adoptie, tot aan het daadwerkelijk adopteren en het leven in Nederland), vallen vooral de vele, korte, mooie, persoonlijke verhalen en anekdotes tussendoor op. Het geeft een mooi eerlijk beeld hoe 'bittersweet' adoptie is. Van de diepe rouw, verdriet en trauma dat er bij komt kijken tot het vinden van een 'voor-altijd-familie', de ontwikkeling in hechting en de eerste stappen richting heling.

Online

04

Interview EO Eva.png

Dit interview is voor mij persoonlijk één van mijn favorieten. De EO heeft voor mij een speciale plaats omdat mijn opa (die nu in de 90 is) lang, lang geleden mede oprichter was. Daarnaast vind ik het een prachtig open, artikel geworden die duidelijk laat zien wat mij beweegt en hoe de adoptie voor mij veel meer is dan het vervullen van een kinderwens alleen - maar ook als een persoonlijke missie. Ook vind ik het heerlijk dat ik mijn geloof, wat zoveel voor me betekend, op een voor mij bijzondere wijze naar voren kwam.

Eline van der Woude interview EO Eva Evangelische Omroep adoptie Hongarije hechting public
Eline van der Woude TV opname Zin in Zappelin Zapp adoptie Hongarije hechting trauma Wat i
TV & online

05

Op TV bij Zapp.png

Samen met mijn kids heb ik in de zappelin van Fenna - in het programma 'Zin in Zappelin' van Zapp - op laagdrempelige manier mogen uitleggen wat adoptie precies is. Één van de programmamakers is zelf jong geadopteerd en het leek hem mooi dit thema makkelijker bespreekbaar te maken voor jonge kinderen. Daar werkten we uiteraard graag aan mee! De kinderen vonden het prachtig en we kregen mooie respons van gezinnen. De uitzending is uiteindelijk meerdere keren op tv live uitgezonden, en is op Youtube en op Zapp terug te kijken.

06

Interview Linda.png
Online

In dit mooie interview komt veel aan bod. Zo lees je waarom we kozen om vol voor adoptie te gaan, in notendop ons adoptieproces, hoe het nu gaat, hoe ik het vol hou, waarom ik op social media deel over ons adoptieproces, over of onze dochters nu voor altijd bij ons blijven en wat mijn hoop is voor de toekomst. 

Eline van der Woude interview LINDA adoptie Fullscreen Screenshot Interview LINDA.png
bottom of page